Lennert van der Hoek

Hoi! Ik ben Lennert van der Hoek en samen met mijn vriendin geniet ik van het leven op de buitenweg van Tollebeek. Ik heb een aantal jaar een onderneming gehad in de automotive, een mooie ervaring! Echter heeft mijn interesse om anderen te helpen binnen gezondheid en een (mentaal & fysiek) stressvrij leven mij op het pad van Body Stress Release gebracht, waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met Body Stress Release, het heeft mij destijds enorm geholpen met mijn sportblessure. In de jaren die volgden, heb ik vrienden en familie naar BSR doorverwezen. Het zien van diezelfde naasten die nu ook positieve ervaringen delen over BSR, deed het idee bij mij groeien om dit mooie vak zelf te gaan beoefenen.

In 2023/2024 heb ik met veel plezier de Body Stress Release-opleiding gevolgd in Engeland. Ik kijk ernaar uit om deze fijne en positieve ervaring van BSR te delen.