Praktijkinformatie

Kuma de Korpo

Kuma de Korpo? Ja, dat is de naam van de praktijk. Het is een stukje tekst in het creools, een taal die wordt gesproken in Afrika (niet in Zuid-Afrika waar de opleiding is gevolgd). Letterlijk vertaald betekent het “Hoe is het met je lichaam?”. In Nederland zou het de vraag “Hoe gaat het met je?” zijn. In Nederland zijn we nog niet zo met luisteren naar ons lichaam bezig. Met Body Stress Release wordt hier een goede aanzet toe gegeven. Daarom vond ik deze titel een mooie binnenkomer voor mijn Body Stress Release praktijk.

Openingstijden:

De praktijk is open op:

 • Maandag: 09.00 tot 17.30 uur
 • Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
 • Donderdag: 9.00 tot 17.30 uur
 • Vrijdag: 09.00 tot 17:30 uur

De praktijk is op werkdagen, m.u.v. woensdag, van 9 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar (telefoonnummer 0527-852290). Buiten deze uren kunt u het antwoordapparaat inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

In de praktijk zijn Plasma Ionisator luchtreinigers aanwezig voor een gezuiverde luchtkwaliteit. Zie ons Nieuws overzicht.

Afspraak release

De eerste release met intake gesprek duurt ongeveer 45 minuten. De volgende releases duren 20 tot 30 minuten. U blijft volledig gekleed en u kunt uw schoenen aanhouden. Een release is altijd op afspraak en die kunt u per telefoon maken: 0527- 852290. Bij geen gehoor graag uw naam, vraag en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Helaas kunnen wij niet via email afspraken inboeken.

NB! Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Daarna bent u de afgesproken kosten verschuldigd. U kunt NIET per email afspraken veranderen of annuleren.

Kosten per release.

 • € 60,- voor volwassenen
 • € 50,- voor kinderen t/m 12 jaar
 • € 67,- buiten de praktijk uren

U kunt met uw pinpas of contant na ieder consult betalen. U ontvangt daarna een kwitantie via de mail.

Opstarten

BSR wordt gestart met drie behandelingen volgens de sequentie 1ste, 4de (of 5e) en 11de (of 12e) dag Soms wordt, gezien de progressie van de klant, de 11de dag een aantal dagen vervroegd. De volgende startdagen zijn mogelijk:

 • Maandag, vervolgafspraken op de twee donderdagen direct daarna.
 • Dinsdag, vervolgafspraken op de twee vrijdagen direct daarna.
 • Donderdag, vervolgafspraken op de twee maandagen direct daarna.
 • Vrijdag, vervolgafspraken op de twee maandagen (of dinsdagen i.v.m. de werkdagen van de betreffende practitioner) direct daarna.

Goed om te weten

BSR maakt gebruik van een speciale, comfortabele behandelbank. U hoeft hier niet op te klimmen maar u gaat tegen de verticaal geplaatste bank staan welke daarna in horizontale stand wordt neergelaten. Tijdens de BSR sessie blijft u volledig gekleed en kunt u uw schoenen aanhouden. Vriendelijk verzoek: Vlak voor en tijdens uw bezoek voor een release geen parfum of aftershave gebruiken.

Vergoedingen