Aniek Menu

Mijn naam is Aniek en ik kom uit Emmeloord. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als BSR practitioner, ik heb de opleiding in Zuid-Afrika gevolgd. Tot 2021 ben ik, met veel plezier, werkzaam geweest in de arbo- en brandbeveiligingsbranche.

 

Op mijn 25e kreeg ik te horen dat ik milde hypermobiliteits-klachten heb. Hiermee vielen voor mij veel puzzelstukjes op hun plek. Ik was er door de jaren heen aan gewend geraakt, dat ik snel last had van gewrichten en snel geblesseerd raakte. Ik heb jarenlang bij de fysiotherapeut gelopen, dit gaf wel kortdurende verlichting, maar de pijn kwam vaak snel weer terug.

 

Op aanraden van de ervaringsdeskundigen in mijn familie werd ik in 2015 op het spoor van BSR gezet. Behalve de hypermobiliteits-klachten, zette ik ook veel spanning vast in mijn schouders. De eerste releases waren voor mij een omslagpunt in mijn leven, de pijn in mijn rug, schouders en gewrichten begon direct sterk af te nemen. Het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam nam weer toe.

 

In de jaren die volgden merkte dat met de positieve veranderingen in mijn lichaam, ik een steeds sterker wordende interesse kreeg in de werkzaamheden van Body Stress Release practitioners. Als ik terugkijk en denk aan de vragen, die ik altijd al stelde, dan weet ik dat ik vanaf de eerste releases onbewust hier al mee bezig was.

 

De positieve ervaring die ik had met deze techniek gun ik iedereen en ik wil graag anderen met deze techniek ondersteunen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te verbeteren. In 2019 besloot ik mij daarom in te schrijven voor de opleiding. Vanaf het moment dat ik met de opleiding ben gestart wist ik direct dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

 

Ik ben lid van de:

  • Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN),
  • Cat Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).

 

KVK: 82297797

AGB-code Praktijk: 90051076

AGB-code Zorgverlener: 90112004

Btw-identificatienummerNL003674596B83

 

“Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl