Evelien van der Galiën

Ik ben Evelien van der Galiën en woon met mijn man en 2 kinderen in Friesland.

In 2018 kreeg ik de mogelijkheid om op kantoor te komen werken en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Het contact met mensen en het geven van informatie vind    ik erg leuk om te doen. De agenda is elke dag een nieuwe uitdaging. Het moet passend zijn voor de Practitioner maar ook voor de Cliënt. De werksfeer is erg fijn. Dit komt omdat  de Practitioners de Cliënten willen helpen en de Cliënten blij zijn dat ze verder geholpen worden. Ook onderling kunnen   wij het goed met elkaar vinden echt een top team!! Ik hoop hier nog lang met veel plezier te mogen werken.

img-20200122-153223

Een klein stukje hoe ik met BSR in aanraking ben gekomen.  In 2016 heb ik voor het eerst een afspraak gemaakt bij Body Stress Release. Ik kreeg last van mijn arm en het was op een gegeven moment zo erg dat ik bij elke beweging pijn had. Via de huisarts werd ik doorverwezen maar die behandeling hielp mij niet verder. Toen ben ik verder gaan kijken en hoorde ik via via over BSR. Ik maakte een afspraak en na een aantal releases dacht ik, goh ik heb eigenlijk helemaal geen pijn meer. Ook kon ik mijn arm steeds beter bewegen. Het was een bijzondere ervaring en nog steeds heb ik baat bij de releases.

Ik hoop U te mogen verwelkomen bij ons in de praktijk zodat u ook de bijzondere techniek van BSR kunt ervaren.