Vrouw – veel pijn – diagnose MS

BSR heeft mij betoverd!
Al heel wat maanden had ik pijn in heel mijn lijf. Ik was zoekende wie mij van deze pijn af kon helpen. Ik geloof niet zo in fysiotherapie omdat daar in mijn ogen 1 probleem wordt aangepakt en niet naar al mijn klachten wordt gekeken.
Via via had ik al goede verhalen gehoord van Sonja en haar team en heb ik contact opgenomen.
Doordat ik chronisch ziek ben (ik heb de diagnose MS gekregen) sluimert mijn pijn en steekt het met regelmaat de kop op.
Door de behandelingen van Sonja staat mijn lijf zoveel beter in verbinding en merkte ik na de 1e behandeling al een soort betovering, een complete verlichting. Wat ging mijn lijf hier hard mee aan de slag dat voelde echt fantastisch! In gedachten deed ik de radslag naar buiten.

De behandeling zelf is ook wel lekker: drukpunten of punten waar op gedrukt wordt, de ene plek is soms wat pijnlijker dan de andere maar over het algemeen voelt het voor mij als een soort van massage. Ik ontspande me per keer meer en viel ten slotte bijna in slaap..

Sonja had mij ook gewaarschuwd dat het niet altijd een betovering zou zijn en dat ik ook juist ná een behandeling verergering van klachten kon ervaren. Ook die processen heb ik doorgemaakt. Na een behandeling helemaal door en door koud, volledig uitgeblust en het liefst willen slapen. Ook dat hoort bij herstel na een BSR sessie. Gelukkig heb ik dat laatste maar een paar keer hoeven meemaken. De andere keren verliep het herstel zonder vervelende klachten en dat is iets waar ik heel veel baat bij heb.

Inmiddels heb ik zo’n 10 behandelingen gehad, over een periode van ruim 8 maanden, en heb ik mijzelf voorgenomen om dit gewoon voort te blijven zetten. Door werk, verkeerde bewegingen, ziek zijn, sporten gebeurd er veel in je lichaam wat zorgt dat je soms onbewust compenseert. Door middel van Body Stress Release komt mijn lichaam goed in balans en is mijn pijn voor zeker 80% afgenomen.
Ik ben mijn lijf in de afgelopen maanden zo goed gaan ontdekken en kennen op het gebied waar mijn grenzen liggen en hoe mijn lijf compenseert wanneer ik aan 1 kant van mijn lijf pijn heb. Ik weet hierdoor beter hoe ik dan moet gaan belasten, aanpassen of rust nemen.

Ik ben en blijf nog steeds bij de BSR onder behandeling omdat ik er van overtuigd ben dat deze behandelingen zo goed zijn voor je lijf, geest en herstel en je hierdoor goed in balans blijft.