Vrouw, 61 jaar, pijn en moeilijk bewegen

Ik wil graag mijn ervaring met Body Stress Release met u delen.

Even voorstellen dan maar. Ik ben een vrouw van 61 jaar en heb 3 jaar lang alle trajecten in het ziekenhuis doorlopen met eindconclusie: U moet er maar mee leren leven.

Ik kon nauwelijks nog lopen zitten bukken enz. Heel veel pijn waar ik morfine voor kreeg en daardoor leefde als een zombie.

Via via hoorde ik van Body Stress Release en heb daar een afspraak gemaakt. Aanvankelijk keek er er met gemengde gevoelens tegen aan maar ik heb immers niks te verliezen zo was mijn gedachten hier over.

Ik heb ondertussen 3 behandelingen gehad en het is of er een wonder is geschied ik ben vrijwel pijnvrij kan mij gemakkelijker bewegen. Ik ga nog even door met behandelen op advies van mijn behandelaar en daar ben ik het ook mee eens. Het is echt geweldig wat deze mensen voor mij hebben gedaan en wellicht ook voor u die nu nog zoekende zijn naar een methode om van pijn en allerhande ellende af te komen. Ik zou zeggen ga er voor er gaat een wereld voor u open. Succes en beterschap vriendelijke groet Janneke