Man, 40 jaar, RSI in schouder, weinig energie

Klachten: RSI in linkerschouder, zwakke rugbespiering en weinig energiek

Al na een paar behandelingen was ik veel energieker en had ik een aanmerkelijke klachtenvermindering. Vooral bij het begin van de behandelingen heb ik steeds heel specifiek de veranderingen/vermindering van mijn klachten op papier geschreven en uitvoerig besproken. Juist door dit te doen kon er zeer doelgericht behandeld worden. Na elke behandeling voelde ik mij een stukje beter worden en werd mij duidelijk dat je eigen lichaam inderdaad zichzelf geneest, en ook nog eens behoorlijk snel in verhouding tot de vele andere therapien en medicijnen die ik al geprobeerd had. Ik heb er een hele goede balans in mijn lichaam door gekregen.

Ik zou eenieder die klachten heeft willen aanraden om gebruik te gaan maken van Body Stress Release. Het gevoel dat je eigen lichaam zichzelf geneest zonder medicijnen/ingrepen en je na een aantal sessies weer klachtenvrij bent geeft je zelfvertrouwen ook nog eens een enorme boost.

N.B: Ik ben als het mijn lichaam betreft erg voorzichtig. Ik heb voor het begin van de behandelingen nog getwijfeld om er aan te beginnen. Nu ik eenmaal weet dat dit het resultaat is steek ik het ook niet onder stoelen of banken. Ik heb al mensen in mijn directe omgeving verteld over Body Stress Release en mijn ervaringen met hen gedeeld.