Jongen, 10 maanden, slecht slapen, onrustig en altijd verkouden

Klachten: zeer slecht slapen, 4-6 x per nacht (vaak meer keren) wakker en huilen, onrustig en altijd verkouden

Na maanden een slecht slapende zoon te hebben, werd het tijd voor een andere aanpak. Via de medische molen kwamen we er niet uit. BSR kwamen we toevallig tegen.

De eerste release werd door Marthijn niet echt als prettig ervaren. Je kon merken dat hij pijn had tijdens de release. Voornamelijk spanning in de nek en het hoofd. Klein beetje in het bekken. Op het moment dat we daar waren had meneer weer een enorme verkoudheid. Er werd ons verteld dat kleine kinderen vaak snel reageren op een release. En ja, dat klopte!

Na de eerste release begin december was er meteen al een verschil. De kleine man sliep 13 uur achter elkaar door. Hij lag rustig te slapen. Niet meer verkrampt, op zijn buik maar op zijn ruggetje en met open handjes. De dagen daaropvolgend sliep hij ook goed.

Op dag 4 kwamen we weer. De verkoudheid was veranderd in een licht snotneusje, wat normaal is bij kleintjes. Ook vond hij de release dit keer niet erg, moest erg lachen van dat ‘gekriebel’.

Tussen dag 1 en dag 4 was hij ook op het kinderdagverblijf geweest en zelfs daar zagen ze dat er meer ontspanning was, hij was rustiger en sliep ook daar veel beter. In de omgeving hoorden we ook dat hij aan het veranderen was.

In de week daarna bleef meneer goed doorslapen. En na de 3e release was het eigenlijk goed. Weer lachend tijdens de behandeling van al het gekriebel.

Tot nu blijft Marthijn goed slapen, is er meer ontspanning en is hij niet echt meer aaneengesloten snotverkouden geweest.

De releases hebben dus gewerkt. De hele familie komt weer tot rust wat niet onbelangrijk is.

BSR is wat ons betreft zeker een aanrader voor iedereen.

Groetjes

Marthijn en zijn mama