Nienke Visser

Door Body Stress Release kan ik weer normaal lopen

Alles begon op mijn 16e jaar, toen ik kort achter elkaar twee ongelukken had. Sinds die tijd kreeg ik veel last van mijn heupen en zakte ik hier soms zelfs doorheen. Ik heb verschillende therapieën uitgeprobeerd waarvan sommigen zeker verlichting gaven, maar mijn leven werd nooit meer echt de oude.

.In 2014/2015, tijdens mijn eerste zwangerschap, kon ik alleen met krukken lopen en belandde ik in een rolstoel. Na de bevalling van mijn zoon kwam het herstel moeizaam op gang. Tot mijn zus mij wees op Body Stress Release…

Dit hielp mij direct met herstellen na de bevalling en daarbij met de verbetering van de kwaliteit van mijn leven. Ik kan sindsdien weer normaal lopen, langere tijd op de grond zitten, heb meer energie en ik voel me nu vaker goed in mijn eigen lichaam. Zelfs als ik wat te veel doe op een dag, helpt BSR mij sneller herstellen.

Nu maak ik weer lange wandelingen van 11 kilometer zonder dagen nodig te hebben om bij te komen. Hier geniet ik zo van! Om dit gevoel vast te houden en te kunnen blijven genieten, ga ik preventief 1 keer per 8 weken naar Body Stress Release.

Mijn wens voor jou

Ik wil jou helpen je levenskwaliteit te verbeteren, hoe klein die verbetering ook is. Elke stap is er weer één om blij van te worden.

Over mijzelf

Ik ben gek op dieren. Honden, katten en paarden zijn altijd al onderdeel van mijn leven geweest. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn en in de natuur te wandelen.

Sinds begin 2020 geef ik Mucha Mama hypnobirthing cursussen (zwangerschapscursus) en daarvoor heb ik onder andere gewerkt als personeelsadviseur, business support specialist en coördinator administratie in verschillende bedrijven.