Mette Becker-Visser

Opgegroeid in Lelystad, altijd bezig met sport en spel en na de middelbare school ben ik in Zwolle gaan studeren voor docent Lichamelijke Opvoeding. In het jaar 2000 krijg ik de mogelijkheid om als ‘soccercoach’ in New York aan de slag te gaan. Terug in Nederland heb ik daarna bijna 25 jaar met veel passie en plezier voor de klas gestaan in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs als docent, schoolopleider en coach.
Body Stress Release
Dit kwam op mijn pad toen ik door een sportblessure (schouder) niet meer op of af kon, het mezelf continue dwingen tot het gaatje te gaan, brak me op. De fysiotherapeut was na een jaar uitbehandeld, de orthopeed gaf aan dat een operatie een optie was, maar zonder garanties dat het resultaat erna beter zou zijn dan ervoor. Via een krantenartikel kwam BSR op mijn pad. Het resultaat na een paar releases was voor mij verbluffend! Mijn restless legs verdwenen, mijn frozen shoulder herstelde en een nekblessure die ik aan een auto ongeluk had overgehouden, kwam boven en herstelde.
BSR heeft mijn vertrouwen in mijn lichaam terug gegeven en daarmee de kwaliteit van mijn leven enorm vergroot.