Marion van Bommel

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Body Stress Release. Ik had al geruime tijd last van mijn onderrug, pijnlijke benen en krachtverlies in mijn ledematen. Een MRI-scan wees uit dat ik een hernia had en er werd mij medegedeeld dat er geen operatie zou worden uitgevoerd.

Inmiddels had ik al diverse therapeuten bezocht die me op de been hielden maar de pijn en het ongemak bleven. Wat nu?

Een vriendin had mij over Body Stress Release verteld en wat het haar lichamelijk had gebracht. Hierdoor werd mijn interesse gewekt en ben ik me gaan verdiepen in deze gezondheidstechniek.

De eenvoud van de techniek, namelijk het stimuleren van het zelfhelende vermogen van het lichaam, sprak mij enorm aan. Nadat ik diverse behandelingen had gehad begon mijn lichaam langzaamaan te herstellen. Wat een opluchting!

In 2015 ben ik op kantoor gaan werken in de Body Stress Release praktijk in Marknesse. Wat een bijzondere verhalen hebben cliënten hier met me gedeeld. Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ook ik met behulp van deze gezondheidstechniek mijn steentje wilde bijdragen aan de gezondheid van mensen.

Begin 2017 heb ik de Medische Basiskennis opleiding gevolgd en me aangemeld bij de Body Stress Release Academy voor de opleiding in Dorset, Zuid-Engeland. Na deze leerzame periode ben ik vol enthousiasme aan een nieuwe fase begonnen: zelf practitioner zijn!