Jan Hennink

Ik ben Jan en afgestudeerd BSR practitioner. Ik heb vele jaren in de telecom/ict gewerkt. Dit heb ik lang met erg veel plezier gedaan maar ergens heb ik ook altijd geweten dat er meer was en wat ook meer bij mij zou passen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het welzijn van de mens en geneestechnieken.Ik heb een aantal jaren terug een NLP-traject gevolgd en afgesloten met een NLP-coachopleiding waar ik veel over mezelf geleerd heb. Ik bleef nog steeds zoeken naar wat echt bij mij paste.

 

In 2017 kwam ik aanraking met BSR omdat ik schouder- en rugklachten had door jaren achter een beeldscherm te werken en door de jaren heen verschillende ongelukken heb gehad met mijn racefiets. Toen ik ervaarde wat BSR met mijn lichaam deed bedacht ik me dat ik met het leren van deze techniek het menselijk lichaam kon helpen in een proces van zelfgenezing te komen.

 

Het feit dat met deze techniek het welzijn van de cliënt verbeterd kan worden en dat dit proces door mijn handen kon worden geïnitieerd maakte me erg enthousiast. Ik heb de opleiding tot BSR practitioner in 2021 afgerond in Zuid-Afrika wat een geweldig ervaring was. Door corona werd dit een jaar later dan vooraf gepland. Nu aan de slag met het uitvoeren van mijn droom.